't Vosje

Assortiment

Kaas

Het belangrijkste product van ’t Vosje is natuurlijk de boerenkaas afkomstig van onze kaasboerderij in Biervliet. De kaas verkopen we in alle leeftijden en in veel verschillende smaken.
Ook is er een breed assortiment aan buitenlandse kazen.

Lees meer

Sinds 2018 mag Maartje zich Kaasmeester noemen, na het behalen van het diploma hiervoor.
Wilt u kaas bij de borrel, bij een specifieke wijn, als hoofdgerecht of dessert? In de winkel kunnen wij u hierover uitgebreid advies geven.

INFO

0117 308062

KAASFONDUE

Voor een kaasfondue hebben wij verschillende geschikte kazen die we, afgestemd op het aantal personen, geraspt of aan een stuk verkopen. Van oktober tot april hebben we natuurlijk ook de Vacherin Mont d'Or.

Lees meer

Deze Zwitserse fonduekaas in zijn handige doosje van dennenschors zet je zó in de oven en op tafel. Een lekker receptje kunt u bij ons in de winkel krijgen. Aangezien deze kaas alleen van wintermelk wordt gemaakt, is hij maar enkele maanden leverbaar.

INFO

0117 308062

LEKKERNIJEN

Bij 't Vosje worden dagelijks noten gebrand, hebben we de beste olijven en sweetpeppers, verschillende worstjes, lekkere chocolade, goede mosterd en verschillende streekproducten.

Lees meer

Kookboerderij Spennekot maakt voor ons heel veel soorten jam van fruit uit Zeeland.

INFO

0117 308062

WIJN

Na uitgebreid overleg met verschillende kenners en adviseurs zijn we tot een mooi, gevarieerd wijnassortiment gekomen. Van een frisse Grüner Veltliner tot een dieprode Amarone. Liever een lekker biertje of een goede port? Ook dat kan!

Lees meer

We hebben ongelofelijk veel geluk met zulke leuke en goede bierbrouwers in de buurt. Zowel vanuit Groede (Dutch Bargain) en uit Aardenburg (Brouwerij Rodanum) hebben we heel mooie en lekkere bieren. Daarnaast hebben we port van Kopke in alle varianten. Wit en rood, Ruby en Tawny. Er is port tot 10 jaar oud en als je hem nog ouder wilt, kan dat gewoon besteld worden. Ook van je geboortejaar.

INFO

0117 308062

CADEAUPAKKET

Cadeau- en kerstpakketten hebben we écht in alle soorten en maten. Stel zelf een pakketje samen of wij maken een mooi pakket voor u. Ook staan er vaak voorbeeldpakketten in de winkel ter inspiratie.

Lees meer

Al vroeg in het jaar beginnen we met nadenken over de kerstperiode. Of u nu 5 of 500 pakketten nodig heeft, wij besteden aan elk pakket veel aandacht en zorg. Wij houden niet van standaard kerstpakketten!

INFO

0117 308062

KOFFIE EN THEE

We verkopen koffie en thee van Hofleverancier De Pelikaan. Een branderij die al meer dan 200 jaar bestaat.
De koffie, herkenbaar aan de mooie gouden zakken, hebben we in verschillende smaken en zowel gemalen als bonen.
De thee verkopen we als losse thee in zakjes van 100 gram.
Ook stellen we mooie cadeaupakketten samen met koffie en thee.

Lees meer